Menu

Nieuws

Struik Deventer biedt maatwerk bootzeilen voor de watersport

Geplaatst op 02-05-2018 in Nieuws

Afdekhoes voor zeilboot c.q. motorboot

Struik Deventer ontwerpt en produceert voor de watersport bootzeilen en afdekhoezen op maat. Ben je een fervent watersporter en heb je geïnvesteerd in een (nieuwe) zeil- of motorboot? Dan wil je ook je boot beschermen tegen regen, wind en vuil?! We helpen je in onze zeilmakerij in Deventer graag om de levensduur van de boot te verlengen.

Lees verder

Struik Deventer breidt assortiment uit met elektrische verandazeilen

Geplaatst op 28-03-2018 in Nieuws

Elektrisch verandazeil

Wilt u ook in het voor- en najaar genieten op uw veranda of terras? En is het eigenlijk te koud om buiten te zitten? Struik Deventer biedt nu elektrisch bedienbare verandazeilen.

Geheel op maat verzorgen wij voor u een wind- en waterdicht verandazeil. Wordt het fris op het terras, dan kunt u met één druk op de knop het verandazeil elektrisch laten zakken. Zo kunt u zelfs in de wintermaanden nog lekker lang buiten blijven zitten.

Lees verder

Open dag op tweede paasdag bij zeilmakerij Struik Deventer

Geplaatst op 15-03-2018 in Nieuws

Open dag zeilmakerij Struik Deventer op tweede paasdag met verandazeilen

Wilt u het hele jaar door genieten op uw veranda? Kom dan op tweede paasdag van 10.00 tot 16.00 uur naar de open dag van zeilmakerij Struik in Deventer. Onder het genot van een kop koffie laten we u de zeilmakerij zien en vertellen we meer over de mogelijkheden voor een verandazeil op uw veranda.


Lees verder