Menu

Industriële toepassingen

Struik Deventer ontwerpt en produceert maatwerkoplossingen voor de industrie, zodat u uw productieproces optimaal kunt inrichten. Een greep uit de toepassingen: industriegordijnen, afdek- en beschermhoezen voor machines, hoezen voor heftrucks, zeilen of dekkleden voor overkappingen, dekzeilen, huifzeilen, zeilen voor aanhangers, schuifzeilen, gaaskleden, lasgordijnen, windzakken, wandbekleding, manchetten, grondzeilen en beschermhoezen. 

Industriegordijnen 

Bent u op zoek naar industriegordijnen, bedrijfsgordijnen of afscheidingsgordijnen in uw fabriek of op de productielocatie? Struik Deventer verzorgt al sinds jaar en dag maatwerkoplossingen voor bedrijven in bijvoorbeeld de machinebouw, vleesverwerkende industrie en op bouwlocaties. 

Windzakken 

De productie van maatwerk windzakken is een van de specialisaties bij Struik Deventer. Windzakken worden gebruikt als hulpmiddel om de windrichting en de windkracht te meten. Op boorplatforms, luchthavens en bijvoorbeeld langs snel- en waterwegen worden onze windzakken ingezet. 

Afdekzeilen voor aanhangwagens 

Voor maatwerk in afdekhoezen voor aanhangwagens bent u bij onze zeilmakerij aan het goede adres. In onze werkplaats meten we de aanhanger op en stemmen we met u de materiaalkeuze af. Wilt u het zeildoek voor de aanhanger beletteren of voorzien van een opdruk? We werken nauw samen gespecialiseerde lokale bedrijven.

Bijzondere industriële maatwerkoplossingen

Voor industriële toepassingen heeft Struik Deventer de afgelopen jaar een aantal bijzondere toepassingen gemaakt. Voorbeelden vindt u op deze site.


Direct vrijblijvend een afspraak maken? Dat kan natuurlijk!


Bel of mail ons!


Meer informatie

Dekkleden voor silo's
Afdekzeil voor aanhanger
Afdekzeil voor aanhanger