Menu

Nieuws

Nieuwe verandazeilen voor terrasoverkappingen uitgeleverd; een impressie

Geplaatst op 20-06-2018 in Nieuws

Het is echt de periode voor de productie van verandazeilen in onze zeilmakerij. We hebben er weer een aantal uitgeleverd voor terrasoverkappingen. Allemaal maatwerk, daar zijn we goed in bij Struik Deventer en vinden we ook leuk om te doen. 


De afgelopen periode hebben we in Gorssel en Twello een aantal zeildoeken afgeleverd voor overkappingen. Deze zijn voorzien van deur- en raamzeilen met oprolbandjes, zoals je ziet op de foto’s. Ook hebben we een zeildoek gemaakt voor een jacuzzi.

Kleuren en afwerking

In dit geval hebben de klanten gekozen voor de kleur antraciet. Naast antraciet zijn ook taupe en zwart modekleuren, maar de verandadoeken zijn in allerlei kleuren mogelijk. Onze klanten hebben in dit geval als sluitingen gekozen voor tourniquets (bv. vernikkeld of RVS).

Nu bestellen, voor de vakantie geleverd!

We zijn gesloten in week 32 t/m week 34 (6 aug 2018 t/m 24 aug 2018). Bestelt u nu een verandazeil, dan kunnen we die nog mooi voor de vakantie leveren.

Tot 31 juli kunt u ook op zaterdag bij ons terecht. Maak dan wel even een afspraak: 0570-623270 of info@struikdeventer.nl

Terug